Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Fan Curier. Dacă preferați alte metode de livrare vă rugăm să ne contactați cat mai rapid după efectuarea comenzii.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul transportului poate varia uneori în funcție de greutatea totală a pachetului și de locația dvs. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă.  Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Retur

Conform legislatiei in vigoare, aveti dreptul de returnare a produselor .

Va oferim posibilitatea sa returnati produselor achizitionate in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care dumneavoastra ati intrat in posesia produselor, in urmatoarele conditii:

  • In primele 14 zile din momentul in care ati primit produsele, dumneavoastra aveti posibilitatea sa solicitati contravaloarea acestora
  • In primele 30 de zile puteti solicita inlocuirea produselor.

Procedura pentru returnarea produselor

IMPORTANT!!! PENTRU A PUTEA FI RETURNATE PRODUSELE TREBUIE SA FIE IN STAREA IN CARE AU FOST LIVRATE, NUMAI IN AMBALAJUL ORIGINAL COMPLET, FARA URME VIZIBILE DE UZURA, FARA URME DE ZGARIETURI SAU LOVITURI AVAND TOATE ACCESORIILE CONTINUTE IN PACHETULUI DE BAZA.

  • Pentru a putea solutiona cat mai repede cererea dvs de restituire, va recomandam sa returnati produsele printr-o firma de curierat rapid iar cheltuielile de transport cad in sarcina cumparatorului.
  • Rambursarea contravalorii produselor sa va face in cel mai scurt timp posibil dar nu mai trarziu de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor returnate.
  • Produsele returnate vor fi insotite de o copie dupa factura primita.

Pentru orice informatii, nu ezitati sa ne contactati:

  • prin email office@agristo.ro
  • prin telefon la 0745257739